Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Síelő baba

Síelő baba

Ausztria után végre Magyarországon is elérhető a síelő, téli sportokat űző Sarah Katharina baba kollekció.

Rendkívül jó minőségű, erős, BPA mentes műanyagból készült kaland- és sport játékbabák, melyek ruhái, sportszerei is aprólékosan kidolgozottak, minőségiek. A sportoló babák maguk, és a kiegészítők is mind kiváló anyagból, extra minőségben készülnek. Már 3 éves kortól ajánlottak.
Síelő, korcsolyázó, jégtáncos vagy szánkózó babát is választhattok. Túrára is indulhattok közösen, akár a kedvenc kutyával. A babák esztétikusak, strapabírók, mozgatható a kezük, lábuk, sőt még a térdük, lábfejük is, hogy könnyen öltöztethetők legyenek, bele tudjanak bújni nadrágba, bakancsba. 
A ruházat nem csak színes, sportos és aprólékosan kidolgozott, hanem teljesen a sportág szabályaihoz illik. Még síszemüveget is hordanak a sportoló babák, hisz a hó vakít, fontos, hogy a szemünket védjük. A síkötés is realisztikus, a bakancs és a léc közötti kötés oldható, valósághű. 

Végig kísérheti a kislányok egész gyerekkorát, hisz a prémium minőség garantálja, hogy évekig játszhatnak vele, öltöztethetik, a szerepjátékok keretében újra élhetik a téli vakációkat.  

A sportoló babák 28 cm-es magasságban készülnek, az alakjukra pedig tökéletesen illenek öltözékei. 

Segítségükkel újra átélhető vagy éppen eltervezhető a következő téli kirándulás. 
Feleleveníthetők a vidám vagy emlékezetes kalandok, de játékosan a biztonságot vagy éppen a fontos szabályokat is megtanulhatók. 

A sísulis oktató mellett a tanítvány babák is a kollekció részei, 12 cm-es magasságukkal méretarányosak a felnőtt mellett. Ezzel nem csak egy klassz szerepjátékot lehet a gyerekek kezébe adni, de arra is alkalmas, hogy a szülők jobban megismerjék őket. 
Mi az amit szeretnének, mitől tartanak, vagy mi a legkedvesebb emlékük: elég csak figyelni őket amikor elmélyülten játszanak és kiderül. 

Ajánljuk a kollekciót a sportos családoknak, a síelést szerető szülők gyerekeinek pedig különösen. 
Ebben az időszakban sajnos kiszámíthatatlan, hogy eljutunk-e egy régóta tervezett téli túrára. Könnyen találjuk magunkat abban a helyzetben hogy az iroda törölte az utat vagy a célország zárta be a kapuit vagy téli üdülő helyeit. Talán kicsit segít a csalódást feldolgozni, ha mi nem is, de a babák kalandos sítúrát tehetnek a felpúpozott párnák között, leszánkózhatnak a fotel támláján. Remek ajándék akkor is, ha szeretnénk a gyerekeket megismertetni a téli sportokkal.

Kiemelten ajánljuk síiskoláknak. A pultra tett babák azonnal felkeltik a gyerekek figyelmét, szívesen játszanak vele. Kísérhetjük a magyarázatokat is egy kis bemutatóval, biztosan leköti őket a síoktató baba.

A babák Ausztriában készülnek, ami számunkra nagyon fontos. Ellenőrizhető, EU szabványos a gyártási folyamat. Forgalmazzák őket az USA-ban, Kanadában, ahol gyerekek millióinak kedvencei. Örömmel hoztuk el őket Magyarországa is, hogy a legjobb játékokat tudjuk ajánlani a téli sportok szerelmeseinek.

Keresés