Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Legjobbat a gyerekeknek (és a felnőtteknek is)!

Hegyikaland.hu rólunkKislányunk születése kapcsán ez az elv vezérelt minket, amikor megálmodtuk, és elindítottuk a hegyikaland.hu webshopot.

Nálunk alapkövetelmény, hogy minden termék az Európai Unió területéről származik, és a legkiválóbb minőségű anyagokból készült gyermeked biztonságának érdekében. Mert a minőségből nem engedünk!

Emellett szeretnénk igazán egyedi, élettel és vidámsággal teli kollekciókat kínálni, ami stílusos, és az eredeti eszközök kicsinyített mása. Termékeink között megtalálsz sok mindent, ami egy otthoni sípálya összeállításához szükséges. Így tudjuk biztosítani több generáció szórakozását.

Ráadásul nálunk nem ér véget a kapcsolat a vásárlással. Ha a későbbiekben bármilyen kérdésed adódna a felhasználással kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésedre akár telefonon, akár e-mailen, de már chaten is tartottunk tanácsadást. Filozófiánk, hogy mi szülők tartsunk össze, támogassuk egymást mindenben!

HA PEDIG MÉGSEM NYERI EL TETSZÉSED A KIVÁLASZTOTT TERMÉK, AKKOR SEM KELL AGGÓDNOD!

Ha nálunk rendelsz, biztos lehetsz abban, hogy a vásárlásod során pontosan azt a minőséget kapod, amire vágysz.

Előfordulhat azonban, hogy valamiért mégsem lennél megelégedve a rendelt termékkel. Ebben az esetben az átvételt követő 14 naptári napban nyugodtan jelezd felénk, mi kérdés nélkül elfogadjuk döntésed.

Nézz körül nálunk, és kényeztesd magatokat prémium termékeinkkel!

Legjobbat a családnak!

Kizárólagos magyarországi forgalmazóként várjuk viszonteladók, például játékboltok, síközpontok, síiskolák, sportboltok, ajándékboltok, modellboltok  jelentkezését is! >>

Az Osztrák Jägerndorfer gyártó cég több generációra visszatekintő családi vállalat, mely  a kezdetektől gyárt vasútmodelleket.

2008.-ban kezdődött a magas minőségű felvonó modellek gyártása, mely az első perctől nagy népszerűségnek örvend. Tervezéskor legfontosabb szempont a valósághű pontosság, a legapróbb részletekre kiterjedő figyelem. Mindezt lehetővé teszi a Doppelmayr/Garaventa-val kötött licencszerződés.

2011. óta exkluzív PistenBully modelleket is készítenek a Kässbohrer társasággal szorosan együttműködve.

Napjainkban termékeink megtalálhatók Amerikától Európán át Ausztráliáig.

Keresés