Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Felvonó

Felvonó

A síelés maga a szabadság, az élet szeretete. 

Siklani a frissen ratrakolt, ragyogó fehér havon, mámoros sebességgel. Az ember érzi ahogy a jéghideg levegő az arcát éri, közben zöld fallá mosódnak a sípálya melletti hatalmas fák. Ez az érzés ami visszacsalja a síelés szerelmeseit minden évben a legjobb pályákra.

És nem csak a síelés maga, ami rabul ejt. A hangulatos alpesi házak, forralt bor, forró tea, kandalló és a sífelvonó kabinokból nézhető, makett nagyságúvá váló téli világ, ami csak arra vár, hogy meghódítsuk.

Ezek az érzések sokaknak adnak menedéket a mindennapok taposómalmából. 

Ez inspirált minket is, hogy az otthonokba hozzuk, elérhetővé tegyük a valódi sífelvonó pályák teljesen valósághű, kicsinyített, működő változatait.

Az 1:32 méretarányú felvonó modellek - noha akkorák, hogy könnyen elférnek asztalon, könyvespolcon - tökéletes másolatai a valódiaknak. A minimum helyigény egy 39 x 24 cm-es hely a völgyállomásnak, 1 m a kötélpályának, és máris felállítható, indítható a modell. De tudunk ajánlani akár 10 m-es kötelet is, amivel akár az egész szobát átérheti a modell. Kültéren, beltéren egyaránt felállíthatók.

Nagy előny, hogy nem kell profi modellezőnek lenni ahhoz, hogy összerakjuk. Egy 13-14 éves gyerek már könnyűszerrel felállítja, elindítja a szerkezetet. Nem csak fejleszti az ügyességét és koncentrációját, hanem egy élvezetes, jó játékot tud összeállítani önállóan. Ami ebben az időszakban talán különösen fontos, hogy így tartalmasan, értelmesen tölti a sokszor kényszerű szobába zárást.
Sőt, ha a család kénytelen volt ebben a helyzetben lemondani a külföldi téli üdülést, talán kárpótol valamennyire az elmaradt síelős vakációért.

A modellek részletes, valósághű megjelenését annak köszönhetik, hogy a gyártó folyamatosan járja Ausztria sípályáit. A lehető legprecízebben mintázza meg a  valódi fülkék apró másait, a Doppelmayr/Garaventa-val kötött licenc szerződés pedig garantálja a valósághű kivitelezést.

Szeretettel ajánljuk a síelés szerelmeseinek. Akár az irodában egy polcon tökéletesen elfér, és minden pillantás rá a téli kirándulásokra emlékeztet. Össze lehet válogatni emblémázott kabinokat is. Így minden egyes pályát reprezentálhatják, ahol jártunk. 

Tökéletes téli, karácsonyi dekoráció lehet egy havas hegyi tájképpel mögötte. Műhóval lefújt műsziklákat tehetünk alá így egy teljes téli kis mesevilággá alakulhat az asztal vagy a polc. Még a kabinokba, ülőliftekbe való síelő bábuk is megtalálhatók nálunk, teljessé téve a képet.

Üzletek, irodák kirakatába is kiváló dekoráció, folyamatos mozgásával azonnal magára vonja a figyelmet, részletes kidolgozottságával pedig lenyűgöző látvány. 
Sokféle kiegészítő választható hozzá, hóágyúk, járművek, fenyőfák amivel még élethűbb a megjelenés. 

Ezek a felvonó modellek örömet, mozgást és egy kis téli érzést visznek a szobába, irodába, üzletbe. Sokunknak most sajnos be is kell érni ezzel, számtalan külföldi téli vakáció marad el a kényszerű zárások miatt. Legalább így vissza tudjuk idézni a téli emlékeket.

A H0 (1:87) modellek terepasztalba is építhetők, de önmagukban is pazar látványt nyújtanak. Könnyen összeállíthatók, egyszerűen működtethetők.

Csempésszük a szabadságot, a téli tájak határtalan, vad szépségét kicsit a lakásba, irodába, kirakatba. Szerezzünk örömet nem csak a gyerekeknek, de magunknak is ezekkel a  valósághű felvonó modellekkel. A webáruházban számtalan kiegészítő is megtalálható, de ha bármilyen segítség kell egy extra darab beszerzéséhez, abban is állunk rendelkezésre.

Keresés