Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Téli sportoló babák

Ausztrália, USA és Nyugat-Európa után 2020. óta  Magyarországon is elérhető az osztrák  téli sportoló Sarah Katharina baba kollekció.

A kaland- és sport játékbabák ruhái, sportszerei aprólékosan kidolgozottak. A  babák, és a kiegészítők egyaránt kiváló, időtálló anyagokból, extra minőségben készülnek. A ruházat nem csak színes, sportos és részletgazdag, hanem teljesen a sportág igényeihez illik. Síszemüveget is hordanak a téli sportoló babák, hiszen a hó vakítóan fehér, különösen napsütésben.

Végigkísérheti a kislányok egész gyermekkorát, hisz a prémium minőség garantálja, hogy évekig játszhatnak vele, öltöztethetik. A szerepjátékok keretében újra élhetik a téli vakációk élményeit, feleleveníthetik a vidám vagy emlékezetes kalandokat. Segítségükkel eltervezhető a következő téli kirándulás, valamint szerepjáték keretében a biztonsági szabályokat is megtaníthatjuk nekik.

Síelő, tanuló síelő, síversenyző, snowboardos, műkorcsolyázó vagy szánkózó babát is választhattok. Már 3 éves kortól ajánljuk őket.

A 28 cm-es síelő baba keze, lába, térde mozgatható. Sőt forgatható a combja, így hóekézni is tud a síléccel. Mobil lábfejének köszönhetően könnyen, felveheti a síbakancsot. A síkötés előre-hátra mozgatható így lazán beleilleszthető a síbakancs.

 

A 12 cm-es Chiara és Paula síelő babák a tanítványok. Ők még tanuló síelők, Sarah Katharina az oktatójuk. Chiara szereti magával vinni kiskutyáját is, aki a pálya széléről bíztatja.

 

A síversenyző baba csinos öltözékében készen áll a megmérettetésre. Természetesen bukósisakja is van.

 

 

 

A műkorcsolyázó baba gyönyörű, szikrázó kürruhát visel hosszú kesztyűvel a jégtáncosokhoz hűen. Lábain is meg-megcsillannak a fények. Arany serlegét egyik versenyen kapta.

 

 

A szánkózó baba meleg pulóverben, hátizsákjával a hátán, szánkójával a kezében vidáman megy szabad idejében a hegyekbe szánkózni.

 

 

A snowboardos/hódeszkás baba karja, térde, bokája mozgatható. Mutatós deszkájával, tetszetős ruhájában siklik a pályákon.

 

Ezzel nem csak egy szerepjátékot lehet a gyerekek kezébe adni, de arra is alkalmas, hogy a szülők jobban megismerjék gondolataikat. Mi az, amit szeretnének, mitől tartanak, vagy mi a legkedvesebb emlékük. Elég csak figyelni őket, amikor elmélyülten játszanak. 

Ajánljuk a kollekciót a sportos családoknak, a síelést szerető szülők gyermekeinek pedig különösen. 
A babák kalandos sítúrát tehetnek a felpúpozott párnák között, leszánkózhatnak a fotel támláján. Remek ajándék akkor is, ha szeretnénk a gyerekeket megismertetni a téli sportokkal.

Örömmel hoztuk el őket Magyarországa, hogy a legjobb játékokat tudjuk ajánlani a téli sportok szerelmeseinek.

Keresés